MECLİS KARAR ÖZETLERİ
01.03.2023 TARİHİNDE, BELEDİYE MECLİSİ OLAĞAN OTURUMUNDA ALINAN KARAR ÖZETLERİ
20 No'lu Kararda: 2023 Yılı Evsel Katı Atık Tarife Raporu, Plan ve Bütçe Komisyonu görüşü doğrultusunda, mevcudun oy birliği ile kabul edildi.
21 No'lu Kararda: Belediyemiz Meclisinin 02.05.2014 tarih ve 44 sayılı kararı ile ihdas edilmiş olan unvan kadro ihdaslarının yapılması, mevcudun oy birliği ile kabul edildi.
22 No'lu Kararda: Belediyemiz Meclisinin 02.05.2014 tarih ve 44 sayılı kararı ile ihdas edilmiş unvan kadro ihdaslarının yapılması, mevcudun oy birliği ile kabul edildi..
23 No'lu Kararda: T.C. Ziraat Bankası Payas Şubesi nezdinde, Deprem Bağış Hesabı adı altında açılan 33970980-5048 No'lu hesaba, Şubat Ayında yapılan toplam 3.029.000,00-TL.'lik bağışlar, mevcudun oy birliği ile kabul edildi.
24 No'lu Kararda: 237 Sayılı Taşıt Kanununun 10. Maddesi kapsamında, İdaremizin ihtiyacı olan araçların alınması ve işlemler ile ilgili Belediye Başkanımız Bekir ALTAN'a yetki verilmesi; mevcudun oy birliği ile kabul edildi.
25 No'lu Kararda: Çevre kirliliğinin giderilmesi, çevrenin korunması, iyileştirilmesi ve temizlenmesi maksadıyla kullanılmak üzere, acilen 1 adet çöp toplama aracı satın alınabilmesi için Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'ndan, Bakanlığın uygun gördüğü miktarda şartlı nakdi yardım talebinde bulunulmasına, Belediyemiz adına yardımla ilgili konularda Belediye Başkanı Bekir ALTAN'a yetki verilmesine, yardımın tarafımıza tahsisi yapıldığı takdirde, Belediye Başkanı veya görevlendireceği bir yetkili tarafından teslim alınmasına, alınan yardımın maksadı doğrultusunda kullanılmasına, yardımla ilgili Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığına verilen taahhütname ve protokol hükümlerinin yerine getirilmesine ve bakanlıkça istenen bütün bilgi ve belgelerin gönderilmesi için Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığından şartlı nakdi yardım talep edilmesine, mevcudun oy birliği ile karar verildi.